Decotile
Laattaa laadukkaampi

Uusi laattapinta
ilman purkutyötä

Decotile on paras valinta lähes jokaiseen kylpyhuoneremonttiin monesta eri syystä. Lopputulos on jopa laadukkaampi kuin uusi laattapinta, ja lisäksi säästyy aikaa, rahaa ja luontoa.

 

Paras laatu kylpyhuoneen lattia- ja seinäpinnoille

 • Kestävyys

  Decotile on pysyvä ja pitkäaikainen ratkaisu kylpyhuoneen uusimiseen. Decotile keraamipinnoite kestää kymmeniä vuosia, kuten kaakelitkin. Kaakelipinnan heikko kohta ovat saumat, joiden kestävyys on huomattavasti huonompi. Decotile-pinnoite peittää myös saumat, ja tuo myös niille kymmenien vuosien keston.

 • Vedenpitävyys

  Decotile on täysin veden eristävä pinta. Tämä ominaisuus vähentää kosteusvaurioiden riskiä, sillä saumojen kautta vettä pääsee kaakelipinnan alle. Useat kylpyhuoneet ovat vesieristettyjä, mutta eristyksen laatua ja virheitä ei voi todentaa laattojen asennuksen jälkeen. Decotile antaa varmuuden siitä, että vettä ei pääse vanhan kaakelipinnan alle.

 • Puhdistettavuus

  Decotile-pinnan puhdistettavuus on parempi kuin kaakelien. Lika ja saippuajäänteet tarttuvat erittäin huonosti Decotile-pintaan. Decotile-pinnoitus peittää myös vanhan kaakelipinnan saumat, joiden puhtaana pitäminen on vaikeaa ja suuritöistä. Saumojen puhdistettavuus paranee merkittävästi. Lisäksi varsinkin nurkkien silikonin ja valkoisten saumojen väri ei tavallisesti pysy raikkaana kovin pitkään, mutta Decotile antaa kaakelipinnan veroisen muuttumattoman värin saumoille.

 • Turvallisuus

  Decotile-keraamipinnoite voidaan tarvittaessa asentaa liukuesteominaisuudella. Tällöin saadaan uusi, tyylikäs kaakelipinta ja turvallinen liukumaton lattia samalla kertaa.

Decotile vs. Perinteinen laatta-asennus

Perinteinen asennus Decotile
Asennusaika 100% 30-70%
Kustannus 100% 20-50%
Hygienia Saumat keräävät likaa Pinnoite suojaa sauman
Värivalikoima Rajallinen Rajaton
Melu ja pöly Huomattava Vähäinen
Jäte Huomattava Vähäinen
Hiilijalanjälki Merkittävä Pieni
Asbestityö* Mahdollinen Ei tarvetta

* Vuonna 2016 voimaan tulleen määräyksen mukaan ennen vuotta 1994 rakennetuissa tiloissa on suoritettava asbestitarkastus, mikäli niissä tehdään purkutöitä.

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoa tai tarjouksen Decotile-pinnoituksesta?

Yritysasiakkaat voivat ottaa suoraan jälleenmyyjäämme yhteyttä alla olevasta linkistä. Asennustyön laatu vaikuttaa olennaisesti pinnoitteen kestävyyteen ja ulkonäköön. Siksi emme myy Decotile-pinnoitetta itse asennettavaksi, vaan Decotile-asennukseen koulutettu jälleenmyyjämme takaa myös laadukkaan asennustyön, esimerkiksi julkisiin tiloihin.

Ota yhteyttä