Decotile
Laattaa laadukkaampi

Ammattilainen
takaa laadun

Pinnoituksen suorittaa aina valtuutettu jälleenmyyjä. Lopputuloksen kestävyyteen ja ulkonäköön vaikuttaa se, että pohjatyöt ja laattojen puhdistus on tehty oikealla tavalla. Lisäksi ruiskumaalaus sileään laattapintaan on tarkkaa työtä ja vaatii ammattitaitoa.

Remontin vaiheet:

1. Kylpyhuonekalusteiden irrottaminen
2. Rikkonaisten laattojen paikkaus ja kiinnitys
3. Saumojen paikkaus uuden veroisiksi
4. Silikonien poisto ja korvaaminen materiaalilla, johon pinnoite tarttuu
5. Puhdistus erikoispesuaineilla
6. Kylpyhuoneen suojaus pinnoituksen ajaksi
7. Laattojen pinnoitustyö
8. Seuraavana päivänä kalusteiden asennus takaisin paikalleen

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoa tai tarjouksen Decotile-pinnoituksesta?

Asennustyön laatu vaikuttaa olennaisesti pinnoitteen kestävyyteen ja ulkonäköön. Siksi emme myy Decotile-pinnoitetta itse asennettavaksi, vaan Decotile-asennukseen koulutettu jälleenmyyjämme takaa myös laadukkaan asennustyön, esimerkiksi julkisiin kohteisiin. Yritysasiakkaat voivat ottaa jälleenmyyjäämme suoraan yhteyttä alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Onko kylpyhuoneessasi jo vesieristys?

Hyvä, sillä Decotile-pinnoituksen jälkeen vesieristys on entistä varmempi. Decotile antaa toisen vettä eristävän pinnan kaakeleille ja antaa suojaa siinä tapauksessa, että laattapinnan alla oleva vesieriste olisi puutteellinen.

Nykyinen märkätiloja ja vesieristeitä koskeva säädäntö ei suosittele kahden vesieristeen asentamista päälleekkäin. Säädökset on päivitetty vuonna 2012, jolloin Decotile ei vielä ollut markkinoilla. Kahden vesieristeen riskinä on, että näiden väliin jäävään kosteaan orgaaniseen materiaaliin muodostuu hometta. Näin saattaa olla, koska kaakelipinnan takana olevissa rakenteissa on usein orgaanista puulevyä tai lautoja. Decotile-asennuksessa pinnoitteen ja kaakelipinnan takana olevan vesieristeen väliin jää vain epäorgaanista kivimateriaalia, eli kaakelia, johon ei voi muodostua hometta. Siksi Decotile ei aiheuta homeriskiä, vaikka laattapinnan takana olisikin toinen vesieriste.

Onko kylpyhuoneesi vesieristämätön ja vanha?

Decotile antaa sekä vesieristyksen että uuden laattapinnan huomattavasti vaivattomammin ja edullisemmin kuin perinteinen laattojen purku ja vesieristeen sekä uusien laattojen asennus. Jos kylpyhuoneesi on rakennettu ennen vuotta 1994, täytyy kaikkia purkutöitä ennen tehdä rakenteiden asbestikartoitus. Lisäksi, jos asbestia löytyy, tulee se myös poistaa asbestipurkutyönä. Tämä on säädetty vuoden 2016 alussa voimaan tulleessa asbestilaissa ja lisää remonttiaikaa ja kustannuksia huomattavasti.

Decotile-ammattilaiset arvioivat kylpyhuoneesi kunnon ennen pinnoitusurakan aloittamista ja tekevät kosteusmittauksen. He myös suosittelevat lisätutkimuksia, jos on aihetta epäillä rakenteiden kosteutta. Kaikkia rakenteiden ongelmia ei pystytä todentamaan vain pintaa tutkimalla, eli jos on aihetta epäillä ongelmia rakenteissa, tämä kannattaa selvittää ennen pinnoituksen tilaamista. Kaikkia vanhoja kylpyhuoneita ei voida pinoittaa.