Decotile
Laattaa laadukkaampi

Tuotetiedot

Mullistava keraamiteknologia laattapinnan uusimiseen

Decotile on suomalainen kestävää kehitystä tukeva innovaatio, jonka tuotantoprosessi on huomattavasti vähemmän ympäristöä kuormittava kuin laattojen tai sementtilaastin tuotanto. Se on uudenlainen keraamipinnoite, joka ruiskumaalataan vanhan laattapinnan päälle ja se kovettuu sileäksi kaakelipinnaksi. Myös kaakelilaatat ja kylpyhuoneen posliinikalusteet ovat keraamimateriaaleja. Decotile on nestemäinen kaakeli.

Keraamimateriaalit tunnetaan parhaiten juuri erilaisista kaakeli- ja kylpyhuonetuotteista. Lisäksi keraamiteknologia on tullut tutuksi esimerkiksi keraamisista paistinpannuista, joissa keraamimateriaali tuo uusia etuja: helppo puhdistettavuus, naarmuuntumattomuus ja paistomahdollisuus ilman rasvaa. Keraamimateriaaleja käytetään myös formula-autojen jarruissa erinomaisen kulumisen ja lämmön keston takia.

Decotilen tuoma mullistus keraamiteknologian mahdollisuuksiin on pinnoitteen kuivuminen ja kovettuminen huoneenlämmössä. Nykyiset keraamisovellukset, kuten kaakelit tai posliininkalusteet, vaativat 1000 asteen lämpötilan kovettuakseen, mikä asettaa rajoitteita sovelluskohteille. Decotile tuo keraamiteknologian mahdollisuudet kaikkiin, myös suuriin, pintoihin.

Vain ammattilaistyönä

Decotile-keraamipinnoitteen kestävyyteen ja ulkonäön laatuun vaikuttaa olennaisesti itse pinnoitustyö. Siksi emme myy tuotetta vähittäismyynnissä, vaan ainoastaan valtuutetun jälleenmyyjän tekemänä urakkana. Näin takaamme, että tuotteemme laatu on lupauksemme mukainen.

Ominaisuudet

decotile-pinnoitus02.jpg

Kylpyhuone ennen Decotile-pinnoitusta ja jälkeen. Seinälaatta pinnoitettuna mataksi, lattia karhennetulla liukuestepinnoituksella.

  • Värivalikoima erittäin laaja (yli 200 väriä)
  • Pinta kiiltävänä tai mattana
  • Saatavana myös kahdella eri karhennuksella: karheampi liukuestepinta lattioille sekä vähemmän karhea, tyylikäs mattapinta sekä lattioille että seiniin

 

Lataa tekninen tuotekortti Ota yhteyttä